08 mar

Grattis på Internationella Kvinnodagen. Eller nå’t.

Såhär skrev jag på Facebook idag. Jag orkar inte skriva något annat här.

I morgon är det Internationella Kvinnodagen. När vi slipper ha en särskild kvinnodag är allt som det ska.

Den senaste veckan har jag varit redo att flytta till en öde ö flera gånger och de känslor som väckts har inte varit vackra. Jag hade skrivit en lång harang här, men insåg att det jag hade skrivit lät alltför hatiskt och alltför kategoriserat. Snälla. Ta chansen att göra gott där du kan påverka något. Tycker du att Paradise Hotell är okej för småglin och tonåringar att titta på så titta på det tillsammans. Har du inga problem med GTA V så spela det med dina barn och deras kompisar. Tycker du att det är mysigt med våld i hemmet så låt dörren stå öppen och bjud in grannarna. Tycker du att det är okej att glo på porrfilm på nätet så bjud tillbaka genom att ställa upp själv som skådis. Jag tror du fattar poängen.

Jag vet att det har funnits idioter och galningar i alla tider. Fler kommer det att bli om inte vi vuxna finns där för våra egna och andras barn och ungdomar. Ja, och för varandra! Sluta skyll på allt och alla. Ta eget ansvar och börja göra gott i ditt hem och i ditt grannskap. Vilka könsorgan vi är utrustade med ska inte ha med det att göra. Tack för mig.

Jag kan ju passa på att visa varför jag gillar att bo här. Det är vackrast när det skymmer?

7_1

7_2

7_3

7_4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.