24 feb

Suck.

I See You.

Jag pratade med min kompis häromdagen. Hon sa att hon tycker att det är hemskt jobbigt att människor har blivit vandrande problempåsar för henne. Det gjorde mig ledsen att höra det, men samtidigt förstår jag henne så väl! Jag vill ju bara att alla ska vara glada och må bra.

Ps: Far blev inlagd på sjukhuset idag. Nä. Livet är inte alltid roligt och alla mår inte heller bra. Dags att leta glädjor igen!

20_40

6 thoughts on “Suck.

  1. Nej alla mår inte bra och många ställer frågan utan att bry sig om svaret. Det gör aldrig jag. Frågar jag hur något mår, så vill jag veta ärligt och livet består av mer än välmående och lycka.

    Hoppas din far kryar på sig! <3

    • Ja, visst är det så. Livet är sött och salt, gott och otäckt. Vi behöver varandra! Tack snälla för kryahälsningen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *