01 feb

Ny väska.

Jag har letat efter den ultimata, svarta läderväskan i många år. Jag har hittat en och annan som jag velat ha, men de har alltid varit för dyra. Idag var jag med tjejerna på TJ Maxx för att leta efter några grejer. Vi brukar alltid kolla igenom deras väskor då ibland säljer jättefina till en bråkdel av vad de hade kostat i en annan affär. Plötsligt hände det! E höll upp en väska som var lagom stor, tillräckligt ren i linjerna för att jag skulle gilla den,  tillverkad i läder i stället för syntetmaterial och även om det bara fanns ett fack (jag gillar egentligen flera) så fanns det en slags löstagbar väskficka inuti själva väskan där man kan lägga plånbok och mobil. Perfekt! Jag slog till.

31_6
I går på Smith’s, matvaruaffären, hittade jag en sorteringslåda till den översta toklådan i hurtsen till höger om min arbetsplats. Jag slog till på den också.

31_4

Det ska bli så roligt att slänga allt onödigt och få in det andra i rätt fack. Hur ser din ”skräplåda” ut, eller har du ingen?

31_5

När jag stod där i köksgången på Smith’s drogs mina ögon till hyllan med skolådor, nästan identiska med de plastlådor som jag visade i organiseringsinlägget i går. Visserligen hade dessa vitt lock, men till den dealen kunde jag inte låta bli att köpa ett gäng. De kostade nämligen $10 för 10 stycken istället för $3,49 per styck! Jag gissar att det kommer att bli osedvanligt välorganiserat i det där arbetsrummet till slut.

6 thoughts on “Ny väska.

  1. Kul! När du är färdig med organiserandet kan du fortsätta hos mig. Där är kaos bara förnamnet! Varför snodde du och Tina alla organiseringsgener?? (M har dem också, oftare och oftare glimmar de till, särskilt här på Sturkö.)

    • Det finns några tips som funkar oavsett hur välorganiserad man själv är. Att sortera i likadana lådor istället för att bara lägga löst på hyllor är lätt och tar inte extra tid. Det är alltid sådant hållbarheten brister på, alltså om det kommer att vara fint efter städning beror på om man gjort det praktiskt genomförbart att hålla efter. Det här sättet tycker jag är toppen! Jag tror att det finns i dig, precis som matlagningen. Det är så lätt att säga ”äh, jag kan inte” och nöja sig med det. Det mesta kan man ju lära sig om man vill om det finns fysiska förutsättningar. Kram!

  2. Åh, har du hittat den ultimata väskan!?! Grattis i så fall! 😉 Jag var inte medveten om det själv, men du påminde mig i somras om jag har varit på jakt efter den de senaste 25 åren. Och har tydligen inte gett upp hoppet om att hitta den ännu! Någonstans finns den och väntar på mig! 🙂

    • Ja, fast du vet inte riktigt hur den ser ut än, eller hur? 😀 Den saknar lite för att bli alldeles 100% perfekt, men jo, den är jättetrevlig! Jag ska se om jag kan sy en ”necessär” som är lite större att stoppa i det som inte får plats i den svarta lilla necessären som är fastknäppt. Lycka till med väskjakten! Kram.

    • Det är ju jätteroligt att ordna och fixa, så det gör jag gärna. Ska det bli hållbart i längden är det dock bra att du själv är ansvarig, men jag kommer gärna och är tipsare! 😀 Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *