25 jan

Vivian Park till Bridal Veil Falls.

Jag vaknade i går och kände att jag måste komma ut och rensa huvudet ordentligt. Tre av fyra familjemedlemmar hakade på och efter visst gnissel över den inte helt lätta promenadvägen och de iskalla vindarna blev det en fin långpromenad med inslag av både det ena och det andra. Bergen alltså. Jag vet inte om vintern verkligen kommer i år. Vi har knappt fått någon snö och de som vet är oroliga över årets vattenreserver. Vi får väl se hur det blir.

24_1

24_4

24_5

24_6

2 thoughts on “Vivian Park till Bridal Veil Falls.

    • Kul att du lade märke till det! Bonus av att hjälpa dig. Har tänkt fixa det länge, men det har inte blivit av. När jag gjorde ditt kom jag äntligen till skott. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *