08 nov

Helgpyssel att fixa.

Min favorittidning. Den kommer inte ut så ofta, men jag gillar till och med reklamen för det mesta. Sweet Paul. Bara namnet! Dessutom är han norrman, och det måste man ju lyfta fram även om han är rätt amerikansk nu för tiden. Projektet på sidan 20 ska jag göra nu i helgen. Vi har nog med nagellack och ståltråd är lätt att fixa.

7_2

Skärmdump, sid. 20 i Sweet Paul Fall 2014

2 thoughts on “Helgpyssel att fixa.

    • Maken var snäll och köpte med sig tråd hem, men den var alldeles för kraftig för att kunna göra något liknande det här… 🙁 Man behöver ju få till ganska små öglor för att nagellacket ska fastna där. Det får bli nytt försök under veckan som ligger framför oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *