05 nov

Hepp! Dagens boktips!

Bridge to Terabithia av Katherine Paterson är kanske inte skriven för vuxna, men jag tänker ändå välja den som dagens boktips. Den är fantastisk och sorglig och spännande och rolig och man glömmer den inte i första taget. Dessutom har Paterson inspirerats av något som hände hennes egen son och det verkar som att verklighetsförankring alltid ger ett större djup till böcker. Om du tycker det är jobbigt att läsa på engelska kan du se filmen istället. Josh Hutcherson som spelar Peeta i The Hunger Games gör en jättefin insats som huvudrollsfiguren Jesse Aarons.

5_1

Min fotograferande svägerska fyller år idag. Hurra för henne! Här kan du hitta hennes konstverk: Pink Polka Photography och Underbara Karlskrona.

Tacksamhetslista 5 november 2014

varmt hem
tillgång till bibliotek
kardemumma
vackra handstilar
mitt pysselmateriallager
pepparkakor
smarta och visa människor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *