29 nov

Kreativitet och håglöshet.

Fina Susanna är en av de kreativa och spännande människor jag träffat genom scrapbookingen. I vintras gick jag med i en facebookkedja där man fick löftet att få en hemgjord sak om man lovade att skicka vidare samma löfte till fem andra personer. Jag har inte varit duktig på att leverera grejer då bara en person på listan är ”avbockad”, men jag är på gång! Susanna skickade den här fantastiska, virkade sjalen till mig. Jag älskar färgerna! Den passar perfekt till mina stickade, sköna strumpor…

Lite juligare blir det genast då man placerar ut julblommor lite här och där. Hyacinterna på vardagsrumsbordet börjar visa färg och den här vackra julstjärnan har än så länge varit vänlig nog att inte gulna och låta sina blad falla. Det är svårt med de här favoriterna! Inte tål de kyla och inte tål de drag. Om det dessutom får för lite ljus är det kört. Jag känner att vi helt enkelt varken har rätt hus eller rätt klimat för julstjärnor…

Annars är jag mer än lovligt trött, men det är inget ni direkt blir gladare av att höra. Jag försöker få lite pyssellust eftersom jag vet att om jag spränger in lite papper och lim mellan jobbpassen så kommer det i alla fall att kännas bättre. Det är bara det att jag inte riktigt kommer till skott. Får nog ta mammas råd till mig och dricka en flaska Blutsaft. Det är bara att hålla för näsan och svälja!

4 thoughts on “Kreativitet och håglöshet.

    • Tack! Jag såg också det där med kålhuvudet! Tyckte att det blev charmigare så än vad det hade blivit med ett foto på mig med scarfen på. Speciellt med tanke på hur jag ser ut idag…

  1. Men vilken fin! Den är som gjord för dig. Eller vänta.. Den är väl faktiskt gjord för dig. Jag ville också gå med i den kedjan men insåg mina tidsmässiga begränsingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *