29 okt

Ett brev på posten.

29_1

Mamma var på apoteket när de fick in årets laddning med den gyllene kryddan saffran och var snäll nog att köpa några kuvert till oss stackars svenskar i förskingringen. Jag älskar saffran! Jag älskar lussebullar, jag älskar fisksoppa, jag älskar paella – allt med saffran i. Nu har vi nog med detta guld för att baka två satser lussebullar och jag har lovat barnen att inte baka för tidigt trots att jag är väldigt sugen. Det där med traditioner och så där… Sådan mor, sådan dotter, eller vad är det man säger?

29_2

2 thoughts on “Ett brev på posten.

  1. saffran ÄR underbart och jag har hyfsat hög toleransnivå normalt för att man säljer julgrejjer tidigt (speciellt pynt och sånt) men idag brast jag ut i ett högt ”Näääää-äää” när jag fick se att ica närmast sålde färska lussekatter…

    • Jag håller med dig. Det gäller att hålla sig lite så att inte magin försvinner! Det roliga med USA är att man har Halloween – Thanksgiving – Jul efter varandra och det är lätt att köra olika dekorationer om man nu är sådan. Det fåniga är att de börjar sälja julprylar i september ungefär. Suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *