24 okt

Knasig server igen.

Jag har inte kommit åt min blogg de senaste dagarna, så det fick bli en ofrivillig bloggtorka. Livet har fortsatt som vanligt med vardagligheter och små och stora o-vardagliga inpass. Jag har bland annat blivit moster igen, den här gången till en alldeles ljuvlig liten donna som bor i Nynäshamn med mamma, pappa, storebror och storasyster. En av mina kusiner nedkom med tvillingdöttrar några dagar senare (hennes mamma är min mammas tvillingsyster) så släktens fortbestånd får väl anses vara väl underlagt.

23_1

Just nu längtar jag tillbaka till lovet som kändes alldeles för kort. Särskilt eftersom man i Sverige verkar ha sitt höstlov nu. Nåja. Helgen är på ingång och det är inte dumt det heller. I morgon ska jag och döttrarna gå på en föreläsning som handlar om personlig säkerhet. Det är WoW Utah som bjuder sina programdeltagare, mentorer och volontärer på detta och jag tycker det ska bli jätteintressant. De har satt åldersgränsen till 14 år och jag vet att man kommer att ta upp både fysiska och mentala skyddstekniker och hur man ska göra för att inte behöva bli ”ett offer”. Föreläsningen är i närheten av IKEA, så det blir kanske en runda på det stora varuhuset också. Jag har sett att de har julpynt (om det nu finns något kvar) och vem är inte sugen på att se till att säkra juldekorationerna den 25 oktober?!

Ta hand om dig. När du har gjort det kanske det finns någon annan du kan räcka ut handen till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *