26 jun

Uppdaterat bloggappen…

image… och det första jag gjorde var att radera en snäll kommentar. Tack för välkomnandet, Kristina! Jag hoppas att din sommar också blir trevlig.

Idag sägs det att vädret har varit extremt i Skåne, Halland och Blekinge. Visst har det åskat och regnat här, men inte värre än ett vanligt sommaroväder. Tydligen var sommaren här redan i maj, så vi får väl hålla tillgodo med förhösten vi bjuds på. Försök inte vädret! Jag älskar Sverige trots den muppiga behandlingen.

4 thoughts on “Uppdaterat bloggappen…

  1. Magiskt vackert! Vilken bild! 🙂 Vädermässigt var maj ljuvlig, juni smått galet och nu hoppas jag att juli och augusti kommer bli fantastiska. Hoppet är det sista som överger människan heter det ju… 😉

    KRAM

    • Hela himlen var alldeles djuplila. Så häftigt! Foton kan bara visa en liten bild av verkligheten, men det är bättre att få minneshjälp än att det bara bleknar bort… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *