13 jun

Övernattning i Timber Lakes.

Jag är ledare i en ungdomsgrupp och i går åkte vi upp med våra tjejer till en ”cabin” i Timber Lakes utanför Heber. Storleken på stugan var fantastisk och jag tänkte att det skulle vara lite, lite lättare att härbärgera alla sommargäster om Sturköhuset var större, men annars är jag tacksam precis som det är. Vi njöt av den friska och svalare kvällsluften ute. Sommarhettan här har inte ens börjat och då är det ändå 26-30° varmt varje dag. Phu!

12_2

Själv har jag aldrig varit förtjust i jakt även om jag uppskattar viltkött, men något som jag verkligen inte gillar är uppstoppade troféer och björnfällar. Här fanns det gott om sådant. Ja, bara en björnfäll, men horn av diverse slag låg lite överallt och från vardagsrummets vägg stirrade den här på mig:

12_3

Solnedgångar är inspirerande och energigivande var man än upplever dem på jorden. Det är något med hur man aldrig vet vilken färgpalett man ska få uppleva just den kvällen och hur molnen ligger och hur temperaturen är och vilket sällskap man har… Magiskt många gånger!

12_1

Fullmånen gjorde att det var lite svårt att titta på stjärnorna som vi hade tänkt göra, men det var okej. Det var så otroligt vackert ändå.

12_4

2 thoughts on “Övernattning i Timber Lakes.

  1. Magiska bilder! Ok, kanske inte hjorthuvudet. För precis som du har jag svårt för jakttroféer på väggarna. Vi äter mycket viltkött men några huvuden, horn eller liknande skulle jag aldrig någonsin hänga upp på väggarna. Nix.

    Ta hand om dig i hettan vännen!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *