31 maj

Och så kom Myhrorna.

Lillasyster och hennes familj är här nu. Vi är översköljda med kärlek och godis. De kom lite tidigare än de hade sagt. Efter en stund fick jag därför åka ifrån för att passa våra kompisars dubbeltvillingar, ett och sex år gamla, vilket jag hade lovat dem. Jag kom snabbt in i mammatänket. Torka av barnstolar, fixa bort pasta och tomatsås från golvet, underhålla ett barn medan man räddar ett annat från en säker bula… Det var så roligt! Barn i allmänhet tycker jag är trevliga att hänga med, men dessa i synnerhet. En av killarna hade lärt sig läsa sedan sist, så han stod för delar av sagoläsandet innan sänggåendet. Småtjejerna skulle lyssna på sjungande valar innan de somnade. De ville att jag skulle sitta i sovrummet medan de somnade och jag kan säga att jag kanske skaffar valsång jag också. Det där ljudet är mycket sövande!

Nu ska vi umgås! Ha en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *