08 apr

Före, efter och att få något att räcka längre.

Har du sett den alldeles fantastiska tecknade tv-produktionen Trolltyg i Tomteskogen? Jag blir fortfarande glad när jag tänker på den! Kanske kommer du ihåg trollmorans ”Nu ska jag göra mig vacker”-replik? Som hon såg ut, så kände jag mig idag när jag gick till frissan. Med tanke på min senaste upplevelse där en frisör var inblandad känner jag mig rätt nöjd med resultatet.

7_6

7_5 copy

Fast trevligast av allt idag var ändå det roliga överraskningspaket som kom från min fina vän Å. En ny bok som jag ser mycket fram emot att läsa och ett par paket lyxlakrits som jag delade upp mellan mig och barnen. Jag ser fram emot att försöka få mina bitar att räcka åtminstone tills jag börjat läsa boken… När WordPress slutar trilskas med mig får du se en bild på det fina paketet!

4 thoughts on “Före, efter och att få något att räcka längre.

 1. åh, monnah, du är jättefin :). och visst minns jag den, vi har den på dvd här hemma ;). paket är förresten så fantastiska att få, särskilt dem av bok- och lakritssorten.

  och du är snäll du ;). jag vill egentligen inte säga att jag har slutat att blogga, framför allt eftersom jag (om jag bara tog mig tid till det) har ett inlägg som jag gärna skulle göra om hur bra det är att blogga. för utan det skulle jag aldrig ha fått ihop en himla fin (jo, du ska få se hur bra den blev och hur glada alla blev av den!)projekt 52-bok. det är bara det att jag har mycket att göra och hela tiden tänker att ”äsch, bloggen får bli i morgon i stället”. men jag hoppas ju att jag ska komma igång igen. oj, hoppas dte inte blev för snurrigt det här. jag somnade efter barnens saga och vaknade nyss med insikten att jag ju faktiskt behövde sitta framför datorn och göra klart lite saker ikväll, men känner mig sanslöst snurrig.

  men jo, i morgon :). eller kanske övermorgon…

  kram,

  • Ja, den där boken vill jag väldigt gärna se!!! Jag håller tummarna för att inlägget har hunnits med nästa gång jag kikar in till dig. 😉 Känn ingen press bara. Hehe. Kram!

 2. Klart att du ska vara nöjd med resultatet vännen. Du blev jättefin! Och Trolltyg i Tomteskogen… det är barndom det. Vi köpte den på dvd då den kom ut för några år sedan och även om döttrarna tyckte att den var söt och bra så tror jag inte att de, som tillhör generationen som har fullkomligt dränkts i tecknad film, kan förstå min kärlek till denna film. Jag som tillhör den avsevärt mer svältfödda generationen då det kommer till tecknad film. Jag som jublade varje gång Trazan och Banarne ropade:”Filmtajm” på Sommarlovsmorgon. 😉

  Och paket. Tänk så roligt det är. Kärlek i ett paket. Härligt! 🙂

  Kram på dig♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *