06 apr

När tiden inte räcker till annat än att leva, men det är helt okej.

En av de mest tankeväckande böcker jag läst är Tio tankar om tid av den fantastiska Bodil Jönsson. Jag har den någonstans bland all packning hemma hos min bror, så jag får väl försöka komma ihåg allt klokt som kanske finns kvar där inne i den grå massan. Just nu är tid ett väldigt flytande begrepp, men i morgon börjar spring break. Förresten. Har du inte läst Tio tankar om tid så gör det!

2 thoughts on “När tiden inte räcker till annat än att leva, men det är helt okej.

  1. Jag kan bara instämma. En strålande bra bok. En klokbok. Så har livet varit här också på sistone. Intensivt. Därför längtar jag efter en veckas ledighet och sköna påsklovsdagar. Låta axlarna få sjunka ner i normalläge igen. Besöka Titanic-utställningen i Halmstad som jag har sett fram emot och bara ta dagen som den kommer tillsammans med nära och kära. Samla på energiförrådet.

    Ta hand om dig du fina och kloka och njut av lediga dagar.♥

    Kram Lotta

    • Titanicutställningen såg vi i Stockholm för många år sedan. Den var riktigt, riktigt bra! Äldsta dottern är fortfarande alldeles fascinerande av detta skepp, människorna som klarade sig i katastrofen och de som det inte gick fullt lika bra för. Hoppas att ni gillar den! Jag önskar också dig och resten av familjen ett skönt lov och någon sovmorgon då och då. 😉 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *