26 mar

Nu grönskar det.

Två ankägg lämnades kvar i morse för eventuell ankungsproduktion. Ett hönsägg, större än något jag har sett, plockades in. Tydligen är det Jaja som lägger ägg precis varje dag, come rain or shine… Vilken stjärna! Alla flygfäna verkar ha anpassat sig riktigt bra. De spatserar omkring som om de ägde trädgården, men håller sig ändå innanför våra gränser. Hur vet de att diket är stopp framåt, att de inte får gå för långt in i skogsdungen på baksidan och att de inte får krypa under staketet på den sidan där det går?

26_1

Tack Jaja!

Morgonpromenaden med C bjöd som vanligt på en spännande diskussion och doften av aprikosblom. Underbart helt enkelt. Knopparna på persikoträden börjar också visa sig. Härligt! Jag bortser från det faktum att väderprognosen säger snö och regnblask de närmaste dagarna och hoppas på att solen vinner.

26_2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *