23 jan

Utlottning!

Äldsta dottern har gett sig på bokbinderi. Hon har redan hunnit göra flera stycken och den senaste passionen är miniböcker. Om du är intresserad av att få en helt perfekt liten pärla, ca 2×3 cm stor, är det bara att lämna en kommentar här eller skicka mig ett mejl. Bokens sidor är sydda och den har tygklädda pärmar. Den är ett riktigt litet mästerverk!

23_1

23_3

12 thoughts on “Utlottning!

 1. Gulligt! Jag hade ett par örhängen som var just små böcker som dessa, måste ha tappat dom. Ett tips alltså, sätt örhängskrokar i böckerna.

 2. nämen, (insert monnahs största dotters namn)! en sann liten pärla, jättefin är den! jag vet inte om jag borde delta eftersom du (monnah nu då)faktiskt en gång alldeles spontant skickade en av de två allra finaste cd-skivor jag någonsin fått (den andra är en inspelning av den orkester som min lillayster och hennes man sjunger och spelar i) tillsammans med ett jättefint kort (som fortfarande hänger på väggen här bredvid faktiskt, men jag var ju tvungen att säga något såklart. för den förtjänar helt klart en berömmande kommentar. för övrigt så slog det mig just… tycker du om swing? om du gör det skulle jag gärna se om jag kunde få tag i en kopia av deras inspelning och skicka den till dig! man blir riktigt glad över att lyssna på dem :).

  fast nu tappade jag tråden – återigen – all uppnmuntran till din stora tjej! sötare och finare hantverk får man leta efter.

  kram,

 3. Das würde ja bedeuten, einen BRIEF von Dir zu bekommen ( : ( : ( : Auja! ch bin dabei!

  Und ein seufzendes ”Ach ja!” Als ich so alt war wie E, habe ich auch Bücher gebunden. Gib ihr doch mal den Tipp, dass man den Stoff für den Umschlag vorher auch selbst noch auf Seide bemalen kann ( : Es gibt/gab da ja mal so ein gewisses Kochbuch …

  Immerhin habe ich gestern Abend und bis spät in die Nacht in einem plötzlichen Anflug von Kreativität ein Kleid für K genäht – aus meinem uralten grauen Cashmere-Pullover mit dem großen Schalkragen. Den kennst Du auch noch! Nach 20 (!) Jahren lösten sich an den Kanten die Nähte. Aber ich habe ihn im Winter ja praktisch immer getragen.

  Hier ist seit zwei Tagen auch endlich König Winter mit seinem Gefolge eingezogen. Es liegt tatsächlich der erste Schnee und da fand ich, dass das Kind etwas warmes braucht. Wenn ich es schaffe, schicke ich Dir mal ein Foto.

  Ganz liebe Abendgrüße aus der Hauptstadt!

 4. (Nämen, jag kommenterade fel inlägg! Provar igen. :))

  En sån söt liten bok måste jag ju ta chansen att få! 🙂 Håller tummarna!
  /Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *