09 nov

Duktiga barn!

Sonen har ”skuggat” maken på jobbet idag. Niorna har en hel vecka med fokus på arbetsliv och kommande gymnasieval och G har nu testat att vara egen företagare som programmerar i C. Han var så duktig så!

Storasyster E är familjens datorhacker. Näst intill alla problem som har med datorn att göra kan hon lösa, bara hon får lite tid på sig. Hon letar i forum, på hemsidor och på Google och Vips! så är det fixat!

Lillasyster S är kreativiteten själv. Hon har så många idéer att hälften vore nog, men hon uppmuntras för det mesta att göra något av dem. På ett par dagar har hon virkat vantar till Kos höstkalla klövar. Stolpar till själva vantarna och fina kanter (och smidig ihopfästningsmekanism) av fasta maskor. Snygga, eller hur?

3 thoughts on “Duktiga barn!

  1. Flitiga barn. Det måste vara så härligt. Jag tycker ofta att man får höra om barn som bara sitter framför sitt playstation. SKönt att få höra om andra barn som har andra intressen. Antingen så spelar alla ungar playstation eller så är föräldrar dåliga på att berätta positiva saker om sina barn. nu fick du mig att fundera 🙂 kram

    • Inte utan att det har varit ett medvetet arbete från mig och maken, en process som många föräldrar inte orkar ta tag i. Ska skriva ett inlägg om det någon gång. Många vågar inte sätta gränser för skärmtid till exempel, och nu har vi massor av ungar som är spelberoende… (inte pk att prata om, ger föräldrar dåligt samvete.) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.