26 dec

Mums.

Aladdin på juldagen. Otroligt. Det trodde jag aldrig! Tack Elder Lundahl. Nästan samma festfolkskonstellation som i går, lika trevligt, lika gott. Jag och maken avslutade dagen med It’s a wonderful life. Se den om du har missat den. En amerikansk klassiker som aldrig slutar att påverka mig. Som min vän alltid säger: Nice matters! Var snäll, var en god människa. Kanske för att du tror på Gud, kanske för att du tror på karma, kanske bara för att det är svårt att vara snäll och bara få sk*t tillbaka. Allt gott till dig. Hade du varit här hade du fått smaka en chokladbit. Kanske hellre den goda Rocky Road vi gjorde själva eller ”farmorskolan”, för i Aladdinasken ligger det bara ett par likörpraliner kvar. Förresten, hur tänkte de då de plockade bort Fransk Nougat? Hrmf.

25_11

Det var vissa som gjorde av med julkalorierna snabbare än de intog dem. Så mycket som de skrattade gissar jag att det var väl värt ansträngningen!

25_12

25_13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *