22 nov

Julen närmar sig!

Nu har jag sett en massa julpyssel på många olika ställen, så jag tänkte visa kransen som jag och äldsta dottern gjorde för ett tag sedan. Förra året såg jag Indiskas fina hjärtkrans och tänkte att jag ville ha en sådan. Jag kom aldrig till skott att be någon köpa en och skicka, men bilden har varit kvar i mitt undermedvetna. När E och jag gjorde slag i saken och för ett tag sedan började ägna mer tid åt kreativa projekt kom jag på att vi kunde göra en egen hjärtkrans. Vi köpte lösa bjällror och trädde upp dem på ståltråd, men under skapandeprocessen bestämde vi oss för att det skulle bli finare att göra just den här kransen rund. Sagt och gjort. Rund blev den. Jag satte dit ett vanligt rött sidenband och limmade på en rosett bara för att jag gillar sådana. Nu funderar jag bara på om kransen ska få hänga kvar fast det är en vecka kvar till första advent…

21_1

2 thoughts on “Julen närmar sig!

  1. Superfin! Låt den hänga 🙂

    Vilken vacker dörr ni har! Gillar verkligen det slipade glaset och kan höra hur fint det ”bjällrar” från kransen när någon kliver in, eller ut, genom dörren.

    • Ja, den fick hänga kvar. Jag gillar bjällrorna. Dessutom matchar kransen julstjärnan som av en händelse (Hm…) hamnat i köket. Ljudet är förresten väldigt hemtrevligt. Mycket nöjd pysslare här. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *