07 nov

Det här är gott.

Godaste kvällsmålet någonsin. Vi köpte två stora granatäpplen för $3 och sedan två till. Jättegott till lite lyxigare sallader, fruktsallad eller helt enkelt au naturel med grädde. Som här. Hur gott som helst. Mums. Och vi har ändå en hel frukt kvar att njuta av!

5_6

2 thoughts on “Det här är gott.

  1. Gillar också granatäpple, i precis de kombinationerna som du beskriver. Tyvärr är jag ofta för lat för att bryta mig in i frukten, det skvätter och har sig över hela köket ju 🙂

    • Men då har jag bästa tipset för dig! Skär av toppen på frukten, skär en skåra i skalet uppifrån och ner, lägg ner hela frukten i en bunke fylld med kallt vatten och pilla ut alla fröna där i vattnet. När du är klar kommer du att ha en del av det inre vita skalet flytande på vattnets yta. Ta bort det och häll av vattnet genom en sil. Voila! Inte en röd fläck i hela köket! Supereffektivt och snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.