15 okt

Höstlov, dag 5.

Så där, ja! Nu har vi kommit fram till sista lovdagen för den här gången. Det har varit ett härligt lov som jag tror har fått oss alla lite mer avslappnade. Jag har sovit bort lite för mycket tid och kollat på tre dåliga filmer, men förutom den bortslösade tiden har jag bara gjort bra och roliga saker.

I går kväll kom vår gamla hyresvärd/extramamma/goda vän M på besök tillsammans med sin dotter J och Js fina familj – man och två tvillingpar. Den yngre familjen åkte hem vid 20.30 då barnen behövde komma hem och sova, men M satt kvar till midnatt innan jag skjutsade henne vidare till hennes son i Springville. Det var så mysigt att ha henne här!

När vi var nygifta bodde vi inneboende hos M då hon hyrde ut rum till studenter för att få ihop sin singelmammaekonomi. Vi blev väldigt goda vänner med henne och dottern som var med här under det året och jag är så glad över att vi har kunnat hålla kontakten. Tro det eller ej, men våra ganska nyinflyttade grannar och tillika nyblivna vänner känner också M väldigt väl efter sina år i Palo Alto, så de kom också förbi och hälsade på henne en stund!! (Världen är väl bra liten?)

Idag åkte jag, G och E till Bridal Veil Falls efter lunchen för att ta en uppfriskande promenad i de vackra höstfärgerna. Jag kan inte tröttna på allt det gula och orangea och röda och gröna. Bergen brinner utan att någon behöver oroa sig över att få fly hals över huvud från sitt hem.

Nu luktar det nytvättade sängkläder och köttgryta i hela huset. Ett bad i kväll skulle nog vara pricken över i! (Förresten, är du också så virrig att du ”glömmer” att lämna tillbaka låneböckerna trots att du får varningar i förskott både via e-post och sms? Nej, jag tänkte väl det. Tur att straffavgifterna är pytte-, pyttesmå här…) Paul McCartney utan the Beatles ger jag inte mycket för, men Maybe I’m Amazed gillar jag. Och om du är som jag och gillar söta små låtar då och då tycker jag att du ska lyssna på Ingrid Michaelsons Everybody. ”Everybody, everybody wants to love…” Det är lätt att älska när man är omgiven av kärlek.

14_1

14_6

14_7

14_4

14_10

14_11

14_12

14_14

14_15

14_19

14_18

14_17

14_13

4 thoughts on “Höstlov, dag 5.

  • Bilderna visar ju bara en liten del av allt vi såg där. Det är så vackert just nu! Jag älskar att vara ute, t o m när det regnar. Idag skiner solen, så efter lunch ska jag lura ut de som vill följa med en stund för lite höstluftsboost. Kram!

 1. Wow vilka vackra bilder. Jag älskar att fotografera nu när höstens färger gifter sig med solens strålar.
  Höst, mys och kärlek.
  Jag längtar till vårt höstlov (v.44)
  Då åker vi till stugan och kameran och jag blir till ett.
  Kram fining.

  • Vad roligt att du gillar fotona! Det är något särskilt med höstljuset och att solen börjar stå lägre på himlen. Många mår dåligt av hösten om det mörker som kommer tidigare och tidigare om kvällarna, men jag kan inte låta bli att njuta…

   Jag ser fram emot att få se vackra bilder från landet! Kram på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *