11 okt

Pisspotta…

Sverige är världens mest annorlunda land, Lars von Trier ger ut en porrfilm med kända Hollywoodskådisar och gör reklam med orgasmplanscher (Genialiskt! Nytänkande! Wow!), pappan som brände in sina barn påstår att det var för att det är jobbigt att ta hand om barnen på hösten, amerikanerna är knäppa och extrema, regnet det bara öser ner, folk skiljer sig, blir arbetslösa och sjuka, barn blir mobbade och porrberoende men klarar inte av minsta lilla krav… Tja, det finns en anledning till att jag kollar så sällan på nyheterna nu för tiden. Somligt mår man nog bättre om man slipper höra, även om det anses vara obildat att inte ha koll på världsläget. Nej, i morgon struntar jag i SvD, DN och Aftonbladet, Huffington Post och Fox News. Blä, alltså. God natt och ursäkta att jag varken sprider kärlek eller myspys omkring mig. Det är i alla fall fredag när jag vaknar igen! Puss på dig och trevlig helg.

11_1

4 thoughts on “Pisspotta…

  1. Åh, jag förstår dig preciiiiis! Har känt likadant i flera dagar…ja, om inte veckor. Fram för nyhetsbefriade dagar. Fast jag har märkt att det är svårt att inte lyssna/läsa på dem ändå. Men idag ska jag göra som du säger; strunta i dem. Och fokusera på allt det som är bra. Älskar Good News – tidning som baaaara skriver om bra nyheter. Skulle behöva några fler såna.

    KRAAAAAAM och hopp om en lycklig dag.

    • Tack snälla Helena! Det var nog din go’a kram som gjorde den här dagen så bra. 🙂 Mycket, mycket bättre! Tack för tipset om Good News. Låter som en bättre idé att läsa sådana nyheter. Kram tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *