05 okt

Besök ända från Huddinge!

Idag kom fina vänner som en gång bodde nära och nu bor Långtbortistan. Eller hur var det nu? Kanske det är vi som hamnat avigt? Ja, så är det nog. Hur som helst blev köttet inte klart i tid och K fick åka till Costco och köpa färdiggrillade kycklingar så tillbehören inte skulle känna sig ensamma. Det blev bra det också och nu är min födelsedagsmiddag fixad och klar! Bara att värma och koka upp några morötter i morgon…

4_4

Det blev en kväll med många och djupa samtalsämnen. ”Livet alltså…” får nog bli en av mina nya etiketter! Ibland förstår jag ingenting och andra gånger känner jag mig helt upplyst. Jag är tacksam över att få finnas här på jorden trots alla tråkigheter och diverse elände som dyker upp här och var.

I Sverige har jag redan hunnit bli fyrtiotre, så jag tänkte skriva en liten tacksamhetslista innan jag går och lägger mig. Ja, över sådant som jag är tacksam över just så här i denna brytpunkt alltså.

familj
vänner
kärlek
framtid
musik
andlighet
styrka
förlåtelse
höst
mörk choklad
kreativitet
blommor
nagellack
drömmar
tro
balans
universum
Pepsi Max (fast jag inte dricker det, suck)
mat
Posten
historia
yin & yang
hälsa

Naturligtvis finns det mycket mer som jag är tacksam över, både stort och smått. Tack för livet, Mamma och Far! Jag är er evigt tacksam. Tack också till dig som läser och som vet vad du betyder för mig och min utveckling framåt och uppåt. Love…

2 thoughts on “Besök ända från Huddinge!

  1. Käraste du. Stort stort grattis på födelsedagen. Din present har inte kommit i väg men snart så 🙂
    Du delar födelsedag med min fina mormor. Hade hon fått leva skulle hon blivit 106 år idag. Jag saknar henne massor, skulle så gärna vilja visa mina pojkar för henne.
    Ha en underbar dag käraste du.
    Stor kram Kristina

    • Tack Kristina! Jag har haft en näst intill perfekt födelsedag. 🙂 Det är viktigt att vi kommer ihåg de som har gått före oss. Jag är glad över att alla våra tre barn är så stora att de alltid kommer att ha klara och många minnen av sina mor- och farföräldrar. Fördelen med att ha två föräldrar som är äldst i sina familjer… Kram! Jag ser fram emot posten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *