One thought on “Hästgalen.

 1. Hej min vän!
  Förstår att frågan om du har det bra är onödig!!!
  Kan inget annat än känna att det finns så mycket sommar och semester runt hela din varelse. Tänker också att det måste vara härligt att barnen blivit så stora att de själv kan ta vara på sig och hälsa på vänner de saknat. Rida hum inget för en fegis men dottern ser sååååå lycklig ut.
  Jag är världens största badkruka men jag badade minsann massor i Budva fast i 25 gr vatten 🙂
  Vi ska också ha släktträff i sommar. På ert håll faktiskt, det är en liten stad som heter Mönsterås. Har aldrig varit där men Patriks kusin bor där på en gård.
  Om tre dagar börjar min ”riktiga” semester. Jippi!!!!!
  Det blir Dalsland så klart och jag längtar dubbelt så mycket denna gång = barnen är redan där tillsammans med mina föräldrar.
  Ha det bäst fina du!!!!
  Stor kram Kristina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *