29 jun

Om att vara social.

Idag har jag jobbat som en gnu. Jag håller på att jobba undan för att kunna fokusera på att bara sommarjobba, alltså att ta hand om allt som behöver fixas här ”på gården”. Min lillebror gör just nu det mesta av det hårda jobbet och jag önskar att jag kunde hjälpa honom lite mer!

Något av det bästa jag vet är att vara social. Jag gillar att träffa nära, kära, okända och välkända. Jag gillar att fixa och dona och någon gång skulle jag vilja ställa till med ett riktigt kalas dit så många som möjligt av alla jag stött på genom åren skulle få komma.

I kväll har grannarna baluns. Livemusik, partytält och massor av folk – det låter som ett bra recept på lyckad fest! Jag hoppas att alla har haft trevligt, men nu ska jag sova och längtar därför efter lite lugn och ro… Kärringtendenser?

20130629-005544.jpg

2 thoughts on “Om att vara social.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *