24 apr

Äntligen!

Ridlektionerna för yngsta dottern har varit ett dåligt samvete läääänge. Idag var det äntligen dags för upp till bevis. Skulle det visa sig att hästar och ridning verkligen det bästa som finns i världen? Nu är S inte helt oerfaren. Hon har ridigt flera gånger förut och var till och med på ett ridläger för ett par somrar sedan. Att få ridlektioner däremot är något helt annat. Att känna samhörighet med en speciell häst, att höra från en fröken att man är ”a natural”, att känna sig hemma i vokabulären och omgivningarna… Jag är så glad för min dotters skull! Jag kommer nog aldrig att dela hennes glädje för just hästar, men jag vet hur det är att verkligen brinna för något. Och svaret på om det där med hästar verkligen är det bästa som finns är JA!

24_4

24_3

24_2

24_1

24_5

12 thoughts on “Äntligen!

 1. Förstår S helt och hållet!
  Hästar ÄR ngt speciellt!!!!
  MYCKET snälla och kloka djur!!

  Få se om detta kommer fram…. Har försökt tidigare, men ej lyckats….
  Hoppas ni har en underbar dag!

  • Hej Joanna! Roligt att du är här. Jag visste inte att du också är en hästtjej. 😉 Hoppas att du mår bra. Kram!

 2. Jag har aldrig förstått mig på det där med hästar, fastän i princip alla mina kompisar red och hade egna hästar till och med. Jag blev aldrig fast, utan jag beundrar dem istället lite på avstånd 🙂 Men visst är det kul när man hittar ett intresse som man brinner för! Kram

  • Ja, jag tror att många idag har förlorat förmågan att brinna för något annat än datorspel och *lol* och så där… Fram för mer fysiska, ”riktiga” aktiviteter! Kram.

 3. Men – jag skulle kommentera samma bild som Tina. Underbart foto. Så vacker pose på hästen – och glädjen S känner går inte att ta miste på. Så glad jag är för er skull. Att det äntligen blev av.

  • Bättre sent än aldrig gäller alltid! Och nog är hon glad. Glädjen håller i sig ända till nästa vecka då det är dags igen! Tjoho! Kram.

  • Det roliga är att hon har läst allt som finns att läsa om hästar också på engelska, så hon förstod alla faktaord som läraren kom dragande med. Hon var imponerad! 🙂 Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *