26 mar

Det närmar sig ny månad.

Ny månad betyder nytt ord. Jag klurar lite runt det kommande temat vilket är hälsa. Under tiden suger jag ur musiken allt vad jag kan! Jag har spelat mer fiol nu i februari än sammanlagt på flera år tror jag. Då och då kommer det små stunder av perfekt vibrato och övergångar mellan de olika lägena då det faktiskt låter helt okej. Jag stämde tyvärr inte dotterns fiol i går då hon bad mig, så granntjejen spände sönder e-strängen då hon försökte. Nåja. Olyckor händer så lätt. Vi har en jättebra musikaffär bara några minuter härifrån, så det är lätt åtgärdat.

Nu har jag bara en av mina musikutmaningar kvar. Tanken är att jag ska skriva färdigt några texter jag har klurat lite på. En av dem är redan rätt okej, de andra är väl inte mycket att hänga upp i julgranen. Vad tycker du om språk? Engelska eller svenska? Och tror du Hugh Grant kommer och spelar lite om jag ber honom? Jag har nu ingen musikstudio, men ändå.

2 thoughts on “Det närmar sig ny månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *