26 feb

Hur det blir om man bestämmer sig för att överraska familjen i Sverige då man bor i USA.

När jag nu ändå var i England tyckte jag att det skulle vara trevligt att hälsa på lillasyster i Dundee, Skottland. Maken tyckte att jag skulle åka över till Sverige och stanna några extra dagar då så många fler av mina nära och kära befinner sig där. Sagt och gjort. Jag anlitade brorsan och två av mina svågrar för att bereda vägen för mig. Jag behövde låna vår bil som bror min kör medan vi är i USA då den inte skulle må bra av att stå oanvänd så länge och han fick också vara med och lura föräldrarna. Svågrarna behövde jag kolla läget med så de tilltänkta överraskningsoffren inte var på fel plats vid fel tidpunkt. Ja, och så talade jag faktiskt om att jag skulle komma för två vänner som betyder mycket för mig och som råkade befinna sig på rätt platser. Maken skvallrade lite för sin sida av familjen, men de höll duktigt tyst. 🙂

Syrran i Stuvsta såg faktiskt inte ut riktigt så här då hon fick hoppa in i en bil med mig vid ratten, men långt ifrån var det inte. Annars började folk mest gråta, eller skratta, då jag kom.

Lilla systerdottern som jag tillbringade massor av tid med innan vi flyttade kände till min stora lycka igen mig på en gång. Hon var lite blyg, men hoppade upp i famnen och gosade in sig lite. Däremot var hon tyst som en mus trots att jag vet att hon har en faslig munsvada nu för tiden.

Jobbresan till England, där jag fick träffa min trevliga vän och uppdragsgivare, var jättetrevlig. Att jag sedan fick träffa näst intill hela ”storfamiljen” gjorde allt tippentoppen. Tre stopp på flygplatsen i Paris kompenserades av allt det fantastiska!

6 thoughts on “Hur det blir om man bestämmer sig för att överraska familjen i Sverige då man bor i USA.

  1. Åhhh, jag blir tårögd bara av att läsa om din fantastika överraskning. Vilken lycka att plötsligt bara ha dig där mitt ibland dem igen. Och vilken lycka för dig att kunna överraska och själv fylla på med familj, vänner, skratt, tårar, karmar och kärlek i mängder. Jepp, nu sitter jag här med tårar i ögonen…

    Kram Lotta

    • Resan hem gick jättebra även om planet kändes lite smått ruggigt och lite för välanvänt för min smak… Tack för en trevlig stund! Och grattis igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *