01 feb

Nej, inga bilder på gottiga postpaket. Du kan lugnt läsa vidare.

Idag hade postis med sig reklam och ett Viktigt Kuvert till vår medägare. Det är nästan så jag trodde att han, brevbäraren alltså, hade snott med sig dagens paket. Hrmf.

Resten av inlägget vet jag inte riktigt hur jag ska formulera. Kanske ska jag inte skriva någonting. Jag har nämligen jobbat halvdag som mentor för min WoW-kvinna. Vet du vad? Jag blir en bättre människa av att tillbringa tid med henne. Hon har levat ett liv som är så olikt mitt att jag nästan undrar om vi kommer från samma värld, men vi har samtidigt många gemensamma knytpunkter. Jag får inte lov att berätta något alls om henne eller hennes liv då jag har tystnadsplikt och därför har jag lite svårt att få fram det jag vill dela med mig av. Ord utan sammanhang räcker inte till, men de är allt jag kan ge dig:

kärlek, musik, tacksamhet, familj, förlåtelse

Ta orden med dig och gör något fint för någon som inte förväntar sig något. Karma, vet du. Ring till din gamla mamma. Skicka ett överraskningspaket (!). Skotta åt grannen. Laga dubbel sats och bjud in grannen. Ta med dig tonåringen på promenad. Tänk en god tanke om någon du knappt kan tåla. Skicka vidare böcker, kläder eller något annat du njutit klart av. Den här sången påminner mig om att det inte är fel att visa ödmjukhet ibland, men också att jag inte är så ensam som jag ibland kan känna mig. Känner du dig ensam? Kom ihåg att någon alltid finns med dig.

One thought on “Nej, inga bilder på gottiga postpaket. Du kan lugnt läsa vidare.

  1. Det är härligt att få paket och rolig post. Och du vet hur det är, det som du sänder ut det får du tillbaka och du sänder ut så mycket värme kärlek och omtanke. Karma vännen. Så njut av alla härliga paket, all omtanke och gottigheter. 🙂

    Blir så glad av att läsa om hur mycket dessa möten betyder för dig (och säkerligen även för henne). Tänk vad mycket vi har att lära av varandra. Av att lyssna till varandras historier. Finnas där. Du gör skillnad Monnah.

    Varm kram
    Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *