18 dec

Ont.

Jag har inte kunnat släppa de stackars Connecticut-barnen som kom i vägen för den med all sannolikhet psykiskt sjuke unge man som verkade ha något otalt med flera personer. Idag åkte jag förbi den här flaggan på halv stång och jag kände hur mycket kärlek jag ville ge alla dessa familjer som förlorat en familjemedlem. Livet är inte rättvist, det är inte lätt och det känns ibland alldeles övermäktigt. Ändå är det så fantastiskt… Är det inte konstigt?

3 thoughts on “Ont.

  1. Ja, livet är verkligen som en enda berg-och-dalbana och det är kanske just det som är tjusningen. Vetskapen om att det en dag tar slut är kanske den bästa gåva vi har fått. Den piska vi behöver för att leva fullt ut och vara tacksamma för det vi har.

    Men när något så ofattbart som skolskjutningar sker blir livet så påtagligt smärtsamt. Samtidigt som det vackra framträder mer än någonsin i formav all kärlek, värme och stöd från en omvärld om lider med alla drabbade. Ja, livet är verkligen komplext. Underbart och svårt på en och samma gång.

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.