07 aug

Blomkavalkad.

Jag har (tyvärr) fått mitt arbetsrum tillbaka, men mina bloggrutiner om morgnarna känns väldigt långt borta. Förhoppningsvis sätter de sig snart, jag behöver bara putta lite extra i denna uppförsbacke. Här kommer i alla fall en liten blomkavalkad från gårdagens trädgårdspromenad.

Att ha blomster i alla rum som jag uppehåller mig i under dagen gör mig gott. Jag njuter så länge det varar!

4 thoughts on “Blomkavalkad.

  1. Så fint med blommor och små stilleben. Jag var nyss till en åker där det odlas solrosor för självplock, så nu kan jag också njuta några dagar till av gula blommor att bli glad av 🙂 Jag brukar också plocka in blommor och kvistar och ställa i vaser i särskilt köket och vardagsrummet, det blir så hemtrevligt. Önskar dig en fortsatt fin dag!

    • Ja, visst är det hemtrevligt att plocka in naturen! Solrosor är mina favoriter. Jag väntar på att plätten där jag hällde ut resten av vinterns fågelfröer ska blomma ut. Mördarsniglarna har gått hårt åt dem, men jag tror att det finns lite krut kvar! Jag önskar också dig en fin dag.

  2. Tack för att du alltid fortsatt kommentera när jag varit i nätskugga! Nu har jag hunnit läsa ikapp just så pass, och det gläder mig. Blomster myser jag av. Jag säger ”vi ses” istället för ”hej då”. Och jag gråter ändå. Tack för det du skriver. I november ska vi ha tacksamma dagar tillsammans!

    • Jag ser mycket fram emot de tacksamma dagarna och tackar dig tillbaka för pepp! Du har mycket spännande framför dig nu i höst och jag ser mycket fram emot att få följa det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *