04 aug

Traditioner, höstvibbar och filmmys.

Sedan vår förstfödde fyllde ett år har vi haft som tradition att ”avsluta sommaren” med hans kalas innan vi åkt hem till Stockholm eller USA. Den unge herrn fyllde igår 28 och även om sommaren på inget vis är över gav det ändå den känslan. Idag åkte yngsta dottern upp till Stockholm och hennes fästman åkte hem till Danmark. På tisdag förmiddag åker resten av sällskapen och efter det träder vi in i sensommarfasen som innebär träffar med familj och vänner, en del uppstarter inför höstterminen och större fokus på jobbet. Maken har jobbat helt hemifrån i några veckor, men nu drar hans pendling igång igen. Helgerna är redan i det närmaste fulltecknade fram till början av oktober. I början av november blir det bröllop, sedan Thanksgiving, advent, Lucia och jul. Är det konstigt att jag sitter lite på spänn precis som då man tuffat upp till högsta höjden på bergochdalbanan, precis innan det är dags att åka ner med full fart och känna det härligt läskiga pirret i magen? Det här blir bra. Allt är bra! Det har till och med regnat rejält idag så jag slapp vattna, trots att väderappen inte hade skvallrat om det på förhand. Bättre slut på den här veckan hade jag inte kunnat tänka mig, men bättre blir det! Ikväll ska vi nämligen kolla på Mamma Mia 2 och käka popcorn. Då ska jag dra upp volymen och gråta i kudden, tacka för musiken och skicka en tacksam tanke till alla som gör mitt liv så fint. Tjingeling!

2 thoughts on “Traditioner, höstvibbar och filmmys.

  1. Fin tid att fylla år på. Sådana traditioner som man skapar själv är värdefulla, som man minns. Och att kunna ses alla tillsammans.
    Jag började jobba idag efter semestern. Det gäller att ha lite hållpunkter och kul saker inbokade på hösten att se fram emot.

    • Ja, jag älskar min oktoberfödelsedag, men sommarbarn kan lättare ha många gäster utomhus. Och visst är det vackert!

      Hoppas att du får en riktigt fin höst! 🍂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *