28 okt

Natten är här.

Nothing else matters – Metallica. Och så vill jag tala om att vi har bott här i en vecka i morgon. Vi har alla lika mycket tid, men tiden är ändå relativ. Den senaste veckan har sprungit förbi. Idag sög det till i magen. Vårt liv kommer att bli annorlunda än det var i Sverige. Hur ska jag göra för att verkligen göra det bästa av tiden här? Just nu vet jag varken ut eller in. Huset här är min fasta punkt, men hjärtat är kvar i Sverige trots att bergen här är makalöst vackra.

Jag tittade förresten på ”Torka aldrig tårar utan handskar”. Efter det kunde jag inte prata på flera timmar. Vilken otroligt sorglig bit i vår historia… Må jag ständigt jobba på att inte döma eller bedöma mina medmänniskor.

Du är viktig för mig. Kom ihåg det.

3 thoughts on “Natten är här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *