26 okt

Jag vill ju berätta för dig…

… hur det är och hur det ser ut, men min dator har ingen kontakt förrän på måndag och jag orkar bara inte blogga på telefonen mer. Det är tråkigt, jag kan inte lägga upp bilder och det tar onödigt lång tid. Nu är det fixat så att de två äldsta börjar skolan på tisdag. Tjohej!

4 thoughts on “Jag vill ju berätta för dig…

 1. Det är så coolt att ni gör detta och jag följer med spänning varje steg ni tar. Är väl den där ”äventyrsgenen” i mig som längtar och gärna vill men just nu får nöja sig med andras äventyr kanske. Så glad att höra att det går bra för er. Kram.

 2. Jag fiyter´iväg med mina tankar där jag står i badrummet och tvättar ansiktet…Tänker intensivt på en god människa ….tänk att man kan sakna ngn,,så mkt!
  Samtigt leer jag för mig själv, Ska minsann skriva till dig och berätta om slogantävlingen jag är med i—-

  Av en slump..googlar jag på nätet, vill se om Kvantum korat sin vinnare!! En kvinna som 2010 vunnit just den tävlingen som jag nu deltar i. SÅ HITTADE JAG HIT….
  ÖDET ?`!

  Varm tanke jag: nu sänder: …med kylig vind till dig (er) den anländer,
  Öppna ditt fönster på glänt…Vinden du just känt…är tanken jag dig sänt !

 3. Ser verkligen fram emot bilder. När jag läser om er så får även jag lite ”svindel i magen”. Konstigt 🙂
  Men det är ju sååå häftigt. Vilken grej.
  Är avis på att ni vågade. Själv är/förblir jag ju kvar i stuvsta där jag är uppvuxen.
  Men det är ju spännande att följa er bara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *