10 sep

Jaaa! Lördag!

Sovmorgon. Blombukett. Mysfrukost med hela familjen. Garderobsuppdatering. Fotojobb. Nationalmuseum. Primärplanering. Pyssel? Strumpstickning. Ha en riktigt skön helg!

Jag bytte bort ett presentkort på 100 kr på Systemet (det var inte ens mitt, utan makens) mot ett blomsterkort med samma värde. Jag tog kortet till min favoritbutik som visade sig representera ett annat företag. Nu hade jag redan bestämt mig för att köpa en underbar helgbukett till mig själv, så jag drog upp två hundralappar och sa att jag ville ha en glad bukett i rött, gult och cerise. Titta, så fint det blev! För tvåhundra kronor kan man få, eller ge, mycket. Då jag sällan lägger ut pengar på onödiga saker känner jag att en sådan här ”splurge” då och då helt klart tillför livet lite extra piff!

Nybakat bröd under Stig Lindbergs fallande löv gör också livet lite gladare. (Tack svärmor, som hann köpa den här handduken på Coop för några år sedan innan de alla sålde slut på nolltid.)

5 thoughts on “Jaaa! Lördag!

    • Nja, jag tror inte att M är alkis. Jag hade faktiskt tänkt gå in och köpa rödvin till sås när jag jobbade med henne, men då kom hon med förslaget. Taget, tyckte jag. Alla nöjda och glada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *