06 sep

#skapandeseptember2023, focus.

Jag njuter av mina solrosor i alla dess former. Somliga har gått i vila, andra blommar i all sin prakt. Denna skönhet har vuxit runt nederkanten på den skruttiga vindskivan och något har smaskat rätt rejält på den. Trots det är den så fantastiskt fin och gör att jag kan fokusera på allt gott i mitt liv. Tack solros!

Om du själv vill vara med och utmana dig själv kreativt hittar du utmaningarna här.

4 thoughts on “#skapandeseptember2023, focus.

  1. Så fint skrivet! 🥰 Solrosor får mig alltid att bli påmind om mormor och morfars magiskt vackra solrosfält i Bredavik som var där under en minnesvärd sommar ❤️🌻

    • Ja, det var verkligen underbart vackert! Jag vet många som minns det svajande solrosfälte som stod där i några år.🌻

    • Det verkar som att väldigt få personer gillar färgen gul, men säg den som inte tycker att solrosor är vackra! Nästan omöjligt att inte bli charmad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *