27 aug

Skapande september 2023.

Nu kommer jag inte ifrån den längre, känslan av frustration och driv, önskan om att producera och skapa, visioner om avbockade listor och skåp och lådor med ordning och reda. Hösten knackar på dörren och med den fler aktiviteter inomhus, sådant som får ta tid och ger möjlighet till utveckling. Jag har träffat flera personer som är lite äldre än jag i sommar, personer som uppenbarligen har problem att hitta rätt bland minnenas irrgångar och jag har påmint mig själv om hur viktigt det är för mig att göra vad jag kan för att hålla hjärnan igång. Att utmana sig själv är utmärkt och även om det innebär viss stress att vilja utföra ett projekt med trettio punkter som ska klaras av på lika många dagar så tror jag mest det är till min fördel. Liksom förra året är detta projekt kravlöst, jag och du gör vad vi kan och orkar helt enkelt. Om det innebär att filosofera en stund runt ett visst ämne så är det också okej. I år har jag skrivit listan på engelska eftersom jag hoppas att min tyska bonussysterdotter som är makalöst kreativ vill hänga med på några av utmaningarna. Ett problem för mig är att jag kommer att vara på annan ort rätt mycket i september, så bloggen kommer inte att uppdateras med dessa kreativa inlägg varje dag som förra året.

Med det så ger jag både mig själv och dig lite tid att fundera runt dessa ord. Här har redan hjulen börjat snurra! Som du ser fick jag fylla på med svenska ord på slutet eftersom det svenska alfabetet har lite fler bokstäver. Med det önskar jag lycka till! Tolka precis som du vill och må kreativiteten flöda hos oss alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *