19 maj

Sommarpool i två plan.

Igår fick maken en idé som han genast omsatte. Rätt vad det var såg jag några av de vackra isolatorerna jag hade tiggt mig till då elstolparna byttes förra året hängandes i något slags skapelse. Jag fick genast visionen av prunkande slingerkrasse och vilken plats som skulle vara bäst till…

… det nya fågelbadet som nu är på plats. Kul idé tycker jag, och ett utmärkt sätt att återanvända vackra gamla isolatorer på. Nu blir det dags att gräva ut för ännu en liten rabatt, den här gången en rund sådan.

Ps: Igår var jag vid tågstationen för att plocka upp vår gamla granne från Orem (Hurra!) då jag snubblade på en stenkant som jag över huvud taget inte såg. Jag föll raklång, har idag stora blåmärken på knäna och hakan samt jätteont i nacke/axel. Detta berättar jag inte för att klaga, bara för att du ska förstå ungefär hur hårt jag föll. Det var mycket folk i omlopp och minst fem personer i min omedelbara närhet. Jag kom upp utan allt för stora åthävor, men ändå. Noll personer bemödade sig åt att ens titta åt mitt håll, fråga hur det gick eller kanske räcka en hand till hjälp. Jag tror att det chockade mig mer än själva fallet. Vad är det för värld vi lever i?

6 thoughts on “Sommarpool i två plan.

  1. Underbar tvåplanspool. Så roligt. Men slutet, så tråkigt. Jag tycker att det är så fruktansvärt, jag kan inte ens föreställa mig att se någon falla utan att genast vara där…

  2. Vilket vackert fågelbad!
    Jag förstår inte att det ska vara så svårt! Vi var på lunch med jobbet en dag för nåt år sedan och då kom ett äldre par, den ene med rullator och skulle upp för ett par trappsteg med en brant ramp, och ingen mer än jag erbjöd dem hjälp! Med ett stadigt tag under armen på personen med rullatorn hjälpte jag dem först upp själva och sedan körde jag upp rullatorn. Mina kollegor hade inte ens sett paret, än mindre tänkt att de kunde behöva hjälp… Ledsen att du slog dig så illa och att ingen reagerade <3

    • Ja, jag blev djupt imponerad av makens uppfinningsdesign.

      Så fint av dig! När folk inte hjälper personer med barnvagnar ombord på bussarna (fast nu för tiden är det fler bussar som niger och inte lika vanligt med behov av hjälp) – ska man behöva be dem sätta på sitt ”vanliga folkvett” i interaktionen med andra människor? Nä, jag fick släppa det här, men nu när jag tänker tillbaka på det känns det så himla märkligt. Det enda ursäktande jag kan tänka är att de trodde att jag tyckte att det var pinsamt och därför inte ville ”titta ut” mig? Jaja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *