28 jan

Se upp för galningarna!

Tur att jag får låna de här galningarna då och då. De får mig att släppa taget om diverse ting som kan tynga en vuxens sinne och hjälper mig att kalibrera om. Jag var så slut, på ett friskt och härligt sätt, då jag lade mig igår. 10 000 steg utan att ha gått någon promenad. Galet dansparty till Minion-musik och Lasse Stefanz (vem hade trott att det någonsin skulle bli en poppis genre bland ungdomar, never mind att de kallar det epadunk och att somliga texter icke borde ha sett dagens ljus), tacos med hembakade bröd och ”fredagsmys” (ja, jag har fortfarande problem med att mys är godis eller snacks). Bästa dagen!

2 thoughts on “Se upp för galningarna!

  1. ”Epadunk” dånar i korridoren på vår lilla skola. Jag kan inte begripa, kan inte kan inte kan inte begripa att den generationen lyssnar på det, att det kom tillbaka och texterna ibland är verkligen… tandgnisslande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *