06 jul

I’m going bananas!

Banankartonger överallt. Det borde vara förbjudet att packa saker i banankartonger och papperskassar, låta dem stå på en vind i två månader till 11,5 år och sedan försöka slänga/sortera/bestämma vad som ska få stanna kvar. Syrran kom igen och hjälpte mig hela förmiddagen. Jag ber om ursäkt över att du inte kommer att kunna röra dig i morgon, A… Jag plockade ner allt utom tre kistor från vinden och hon stod nedanför vindsstegen och tog emot allt. Vi klarade oss utan några allt för allvarliga arbetsplatsolyckor, tack och lov.

Efter fyra timmars eget sorteringsarbete ser det nu ut som att vi har en soptipp här utanför. Det kommer inte att bli bättre under kvällen! Det roliga med att sortera är nostalgikickarna man får, det vemodiga med sortering är att det faktiskt inte går att spara allt. Jag är noga med att spara teckningar i lagom mängd som visar barnens utveckling, speciellt då vi har ägnat oändliga timmar till att rita och pyssla genom åren. Många skolböcker rök nu. Vem tycker att det är roligt att titta i fylleriböcker från trean liksom? Nej, just det. Ingen. Det är min gissning att de är ungefär lika roliga att läsa efteråt som de var att skriva i då det begav sig.

Så ja. Hela yngsta dotterns rum är fortfarande fullt av en massa grejer som ska hinna sorteras innan i morgon kl 10 då det i alla fall kommer minst två personer på loppis. Är du sugen är det bara att titta in mellan 10 och 12 på Drejarvägen 5 i Segeltorp. Billybokhyllor, leksaker, inredningsprylar och böcker är det som det finns mest av, men en del annat också. Lite kul scrapprylar, skor och kläder t ex. Vi ses kanske?

4 thoughts on “I’m going bananas!

  1. Wow! Ich beneide Dich wirklich nicht. Klingt so, als ob Du meine Sammlung an Agatha Christie Hörbüchern vertragen könntest. Damit habe ich unseren letzten Umzug ”überlebt” … Drücke Dich ganz fest! Liebe Grüße aus der Gewitter-Hauptstadt

    • Bra tänkt! Jag har precis börjat upptäcka Sveriges Radio play till telefonen. Härligt att lyssna på sommarpratarna som jag missar varje dag. Kram, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *