28 sep

#skapandeseptember, äpple.

Den här tiden på året njuter jag av alla äpplen som omger mig. Det är nu vi njuter av hela paketet: form, färg, doft, recept, konst. Min favorit är äppelmust, silad från råsanftcentrifugen. Äppelkaka med vaniljsås är fantastiskt gott, även äpple i favoritfläskgrytan från Vår kokbok. Trots detta bestämde jag mig för att försöka måla ett äpple då jag redan hade framme mina Twinklings. Det visade sig att de här färgerna inte riktigt är lätta att måla med om man inte ens kan akvarellens grunder, men resultatet blev ändå ett äpple som fick en lite extra dimension av gulddetaljerna.

Jag slutade med att spreja lite guldglimmer över resultatet. Den röda färgen hade inte torkat ordentligt, så jag skapade oplanerat en spännande vänsterkant.

Hej, hej äpplet! Du får nog skickas hem till någon i ett kuvert.

Imorgon är det dags för det sista ordet i den här utmaningen och då handlar det om ÖVA. Här hittar du hela listan på ord.

2 thoughts on “#skapandeseptember, äpple.

    • Du har definitivt konstnärlighet i dig, och ett öga för vad som är vackert. Jag är säker på att vi människor har en inneboende förmåga att fånga vår omgivning, men vi hindras ofta tidigt i livet av jämförelse med andra. Du ger uttryck för din konstnärlighet i din vackra stickning till exempel, eller köksdesign.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *