23 jul

Osäkra öppettider på grund av sommar.

Senare idag kommer vår äldsta dotter och hennes man. De kommer som vanligt att bo i mitt kontor och detta innebär att jag med all sannolikhet inte kommer att uppdatera bloggen lika regelbundet som vanligt. Jag är nämligen ingen mobilbloggare, utan gillar mitt tangentbord. Vi får väl se! Jag skickar med ett gäng frågor som hjälper mig mycket och som ger olika svar varje gång jag läser dem. Med sådana kan kanske detta inlägg kännas nytt många gånger?

 • Hur mår jag just nu och varför är det så?
 • Hur känner jag inför vad-det-nu-är som ligger framför mig?
 • Kan jag släppa något som jag ändå inte kan påverka eller göra något åt?
 • Vad behöver jag fokusera på?
 • Vad behöver jag göra för att få denna dag att funka?
 • Vad kan jag göra för att ta hand om mig själv?
 • Finns det något som känns lite utmanande, men som jag ändå kan klara att genomföra idag?

6 thoughts on “Osäkra öppettider på grund av sommar.

 1. Hoppas att ni har det bra tillsammans med era gäster. Jag är också en tangentbordsbloggare, och sedan jag flyttade till wordpress harjag inte skrivit ett enda av inläggen på telefon. Jag vet nog inte ens hur man gör, men tycker också att jag pillrar med mobilen alldeles tillräckligt som det är 🙂

  Vilka bra och viktiga och riktiga frågor du skickar med oss i frånvaron. Tack för det, nu har jag en del att tänka på 🙂

  • Det är fullt ös, härligt och mycket om vartannat! Jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt, men saknar min bloggrutin. ❤️

  • Tack snälla Ingela! Vi har det bra. Jag kan fortfarande inte kommentera i din blogg. När jag ska ”bevisa att jag är människa” står hjulet bara och snurrar. Har försökt ändra inställningar, men det funkar tyvärr inte!

 2. Jag gillar heller att blogga via mobilen. Jag kan skriva ner tankar i stunden på mobilen men sen vill jag göra färdigt inlägget via tangentbordet. Kloka frågor du skickar med. Njut av dagarna med din familj nu.

  • Hjärtligt tack, Hanna! Bra idé, det där att skriva ner idéer i telefonen. Jag skriver mest på känsla då jag sitter där. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *