24 mar

Varje dag – ett liv.

Femtiotvå år har runnit under broarna. Igår firade vi, för visst ska vi fira allt som firas kan?! Varmrökt lax, tårta och och blomster blev själva kulissen, det viktigaste var ändå människorna som var där. Älskar att vi kan träffas igen, men visst känns det fortfarande lite konstigt att sitta vid bordet med två iläggsskivor.

Dagen till ära kom de fina ljuslyktorna från svärmor upp. De har legat i sin låda och väntat på bättre tider alldeles för länge, typ två år. Nu fick både de och fotogenlampan komma upp och jag är så glad! Det blev verkligen mysigt.

Att komma in i köket på morgonen och möta det här…

… och det här gjorde mig glad. Glad att det finns diskmaskin, människor att fira med, anledning att fira, att det går att träffas och att vi har ett tryggt hem att fira i. Inget av detta bör tas för givet.

2 thoughts on “Varje dag – ett liv.

  1. Visst känns det konstigt att träffa en massa människor igen. Igår var jag på bowling med domarklubben och det kändes väldigt märkligt att vara med så många människor utan munskydd. Härligt att kunna fira tillsammans. Diskmaskin är bra att ha!

    • Nu har vi haft strömavbrott i över ett dygn och det påstås att strömmen är tillbaka tidigast kl. 16! Elektriska prylar är underbara, men de gör en sårbar. Jag är bekymrad över innehållet i frysen. 😭

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *