31 maj

Om att vara otillräcklig.

Jag vet att jag gör så gott jag kan, men idag önskar jag banne mig att jag kunde klona mig själv och göra en insats för någon vars familj inte riktigt kan eller vill räcka till. Jag var tvungen att ringa till mamma och tacka för alla studentfester (och allt annat) hon fixat genom åren. Jag svär av princip inte, men idag skulle jag lätt ha kunnat använda mig av hela kapten Haddocks ordförråd! Snart ska jag i alla fall iväg och rensa skallen. Det är dags för Gudrun Engbergs kurs igen! Kul kul. Det blir inte mindre roligt av att fina A kommer hit från Malmö för att vara med på kursen. Under tiden hinner vi väl avhandla ett och annat av vikt och värde. Det ser jag fram emot.

2 thoughts on “Om att vara otillräcklig.

  1. Otillräcklig och svärdord är nära besläktade. Samma känsla liksom. För övrigt var Haddocks lista ljuvlig. Hann bara slänga ett öga på blötfötter innan jag blev alldeles glad.

    • Jag håller med dig! Härligt att listan kunde göra dig så glad. Själv blev jag styrkt av densamma… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *