12 nov

November.

Jag önskar att fler kunde ta till sig det vackra som naturen erbjuder här i november. Det är en subtil skönhet. Dämpade färger. Avskalat mer än överflödigt. Mjukt och nästan lite suddigt i kanterna. Jag njuter extra mycket av Uttorpsrundan. Även vid dimma ser jag mer av omgivningen.

Östersjön slår in över stenarna. Här i naturreservatet erbjuds ingen härlig badplats ens under den varmaste sommaren och ännu mindre känner jag mig sugen på att testa vinterbad när jag ser det här. Jag känner istället kraft, påfyllning av energinivåerna. Så vackert det är! Det är inte svårt att känna tacksamhet i de här stunderna.

2 thoughts on “November.

  1. Älskar november. En vilsam månad med läkande stillhet och skönhet. När det är ruggigt ute kan man mysa inomhus med gott samvete. Skönt att vila från sommarens grälla färger och energi.

    • Ja, läkande! Precis så. Och vi som tycker om att mysa får riktigt grotta ner oss, eller upp oss, beroende på hur man ser det. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *