08 nov

Minneskonsert i Fredrikskyrkan, november 2021.

Nu är det inte ”min” kör som sjunger här, men detta är min övningslista med tågordning och allt. Det enda som saknas är vår fantastiskt duktiga nya sopran Hanna som sjöng Mikael Wiehes Nocturne så välbehagskårar trillade nerför ryggen och håret reste sig på armarna. Det var länge sedan jag berördes så av något. Konserten blev en underbar stund och jag är så tacksam att jag hade både släkt och vänner där att dela upplevelsen med. Tack! En konsert är ingenting utan en publik, något som är lätt att glömma.

4 thoughts on “Minneskonsert i Fredrikskyrkan, november 2021.

  1. Ja! Tack! För musik, gemenskap, vänskap och samvaro. Det var fantastiskt vackert, och jag håller med om solosången… Sprött och starkt och SÅ underbart!

    • Åh, precis rätt återgivet – sprött och starkt! Jag hoppas att Justins inspelning funkade så att framförandet finns att lyssna till flera gånger. Det var så fint att ha er där. Tack igen! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *