26 aug

Till alla tonårsmammor och annat löst folk.

Idag har jag en present till alla mammor med tonårsflickor. Om ett par veckor kan jag räkna in mig själv i den gruppen, så jag laddar upp med lite Martina McBride, en av mina favoritartister. Älskar hennes röst och hennes låtar! Här börjar det, här fortsätter det och när allt känns peck (Tack Lisen för det ordet!) kan man förhoppningsvis vara tacksam över att man har gjort sitt bästa som mamma och att ens dotter i alla fall inte behöver ha det så här.

Hösten har verkligen visat framfötterna, men idag slog sommaren tillbaka. Jag njöt av den kyliga och fuktiga morgonluften för att senare strutta omkring i den sköna eftermiddagssolen i shorts och t-shirt. Jag och S tog en promenad och kom hem med några vackra fynd från naturen. Helt gratis, men vackrare än många dyra inredningsdetaljer…

Jag tror inte att jag har visat min fina 50-årspresent?! Japp. Jag fyllde 40 i höstas, men några månader senare fick jag detta smycke av min lillebror. Han har gjort det själv efter en önskeförlaga som jag skickade till honom. När jag frågade hur mycket han ville ha för det sa han att det var en kombinerad 40- och 50-årspresent. Kul att få en present som man får njuta av så lång tid i förväg! (Förresten, är det någon som kan tipsa om bra hårprodukter mot frizzigt hår? Jag ser alltid ut som ett skogstroll då det är hög luftfuktighet…)

6 thoughts on “Till alla tonårsmammor och annat löst folk.

  1. Vilket underbart halssmycke!!! Sedan måste jag säga att du ser såååå läcker ut fru B!!! Du det där med tonåringar…! Ja, vad säger man? Jag försöker att tänka att det är genom mina barn som jag lär mig att vara mamma och under tonårsperioden får man lära sig galet mkt…! Stor kram från Peckdrottningen

  2. Vilken fantastisk bild av dig vännen! 🙂 Det lyser om dig och jag säger som Farbror Nilsson i Madicken:”Vacker som en brud!”. Jag förstår inte varför så många människor jagar ungdomen och vill se ut som 20-åringar igen när det inte finns något vackrare än kvinnor runt 40 och uppåt. Kvinnor som vet vilka de är, vad de kan och vad de vill. Det lyser igenom och är så otroligt vackert. 🙂

    Ett underbart halssmycke dessutom. Vilken duktig bror du har! 🙂

    Haha, jag är ju en av de där tonårsmammorna. Visst får man ibland ducka då tonårshormonerna flyger runt i huset men vilken härlig resa det är och jag håller med Lisen här ovan, man får verkligen lära sig galet mycket. 😉

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *