29 jan

Grattis på namnsdagen, Diana!

Det går inte att höra namnet Diana utan att tänka på Diana, Princess of Wales. Med tanke på det, och eftersom hon ändå var en av åttio- och nittiotalens stora modeinfluencers, blir det idag en bildkavalkad av Diana i olika outfits. Varsågod. Svengelskan bjuder jag på en dag som denna.

Princess Diana (1961 – 1997) arriving at the Serpentine Gallery, London, in a gown by Christina Stambolian, June 1994. (Photo by Jayne Fincher/Getty Images)
Princess Diana’s most iconic dresses

2 thoughts on “Grattis på namnsdagen, Diana!

    • Jag tyckte aldrig hon var vacker, men hon hade stor utstrålning av ett slag som gjorde henne tilldragande! Det delar hon med vår egen prinsessa, Victoria. Jag kan inte se henne på film utan att slås av hur otroligt fin hon verkar vara. Svårt att låtsas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *