09 jan

Min mönsterstickade halva vante.

Jag fick lägga undan vanten lite då det blev för träligt med stickor som gled ur maskorna och jobbigt att hålla reda på vilken rad jag var på. Efter att ha tänkt lite mer ingenjörsmässigt kom jag fram till att lösningen låg i att kopiera mönstret och uppfinna en mönsterlinjal (en magnetlist på framsidan som hålls på plats med ett par magneter på baksidan). Nu är jag igång igen!

2 thoughts on “Min mönsterstickade halva vante.

 1. Men så smart 💡

  Kanske ska tipsa mina kollegor ond det.
  De är så många ”stickare”.
  Jag har inte tålamod med sånna däringa småstickpr och runt garn…
  Fort ska det växa fram det jag ska tillverka grovt garn och grova stickor 😋
  Men är sugen på att cirka mormorsrutor eller en mormorsruterundmatta sååå fina av matttrasor 🥰

  • Ja, tipsa vidare! Så praktiskt! Och lätt att återanvända mönstret. Lycka till med virkdrömmarna! Det är verkligen roligt att virka. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *