09 dec

Smällkarameller och nejlikapelsiner.

Här har du två pyssel som alltid finns med till jul här hemma. Jag gillar de mindre smällkaramellerna utan inblandade toarullar. Doften av nejlikor och apelsiner är otroligt hemtrevlig och säregen. Vilka julpyssel är dina favoriter? (Dessa är alla dotterns skapelser.)

2 thoughts on “Smällkarameller och nejlikapelsiner.

 1. Jag har inte pysslat något alls i år än. Jobbat massor.

  Men vill göra spelsiner med nejlikor och hel kanel i snören.
  Knäck om det ingår i pyssel…?
  Ska jobba hela julen och vår storfamiljjul är inställd till ” förmån” för Corona som står och lurar i farstun.

  Ska fira m mina barn och min magnus iaf den 27:e så då vill jag ju ha lite juldoft och godsaker.
  Även om Magnus är en märklig människa som tycker det räcker med filmjölk och anser att pynt är onödigt 😳

  • 😳 Oooh! Vilken tur att han är så bra på alla andra sätt och vis! Filmjölk har sin plats, men inte nödvändigtvis till jul. Jag förstår de som tycker att jul är ”för mycket”, särskilt om dessa saker kommer med bihang som klagomål och tårar. Jag är dock barnsligt förtjust i allt från advent till spel och pyjamas på annandagen. Tänker att jag fått så mycket tröst och glädje under juletiden, av olika anledningar.

   Min bror jobbar också hela jul och nyår. Ni som har dessa jobb som behöver gå runt också nätter och minsta lilla helgdag är fantastiska! Hoppas att du får en bra jul trots att du mest befinner dig på jobbet då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *